Evenimente

Vis de Iarnă

Afis

Ho ho ho, here comes Christmas!

În aer plutesc mirosuri de scorțișoară, portocale și turtă dulce! Crăciunul este despre familie și a dărui. Între 12-13 decembrie te așteptăm on-line pentru a trăi împreună Visul de Iarnă! Micile ateliere de creație ajutate de spiridușii lui Moș Crăciun ți-au pregătit cele mai frumoase creații. Aici îți poți găsi inspirația în a alege cadouri potrivite pentru cei dragi dintr-o gamă variată! 

De 10 ediții susținem și promovăm micile ateliere de creație. Te invitam să cumperi local, autentic românesc urban!

Produsele le puteti vedea accesand link-ul

Știri

Taxa de participare ca expozant la evenimentul Vis de Iarnă este de 100 lei (pachet standard) sau 250 lei (pachet premium).

- pachetul standard inlcude un set de 10 fotografii postate într-un folder comun cu ceilalți expozanți și o copertă cu numele brand-ului. Fiecare fotografie trebuie însoțită de descrierea produsului și link către site-ul sau pagina de facebook a brand-ului.

- pachetul premium include un set de 10 fotografii postate într-un folder comun cu ceilalți expozanți și o copertă cu numele brand-ului, 1 articol de presă sau interviu realizat de AnaMaria Kovalciuc publicat pe madamesophie.ro, anonymomuza.ro cât și pe reviste on-line partenere.

Anul acesta am inițiat un program de fidelizare astfel încât membrii expozanți ai comunității Madame Sophie care participă la trei evenimente într-un an calendaristic, la al patrulea vor participa cu titlu gratuit. 

De asemenea în cadrul ultimului eveniment organizat în luna decembrie vom anunța Creatorul Anului ce va participa la unul din evenimentele din 2021, cu titlu gratuit. Expozantul va câștiga acest titlu în urma voturilor acordate de publicul cititor al articolelor și interviurilor realizate de AnaMaria Kovalciuc de pe site-ul www.madamesophie.ro.

te poți înscrie folosind formularul de mai jos:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-qxudClzHmCda1sRtTfsgj7S8jobXuQOzooOloh170dPklg/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published.