articole si interviuri

Gala Designerilor Români

afis

Gala Designerilor Români reunește 15 designeri de top într-o expoziție la Impact Hub Universitate în data de 24 aprilie.

Începând cu ora 11.00 veți putea admira ultimele colecții de haine sau accesorii precum bijuterii, pantofi și pălării. 

Orice exponat poate fi achiziționat doar prin comanda plasată on-line sau rezervare în galerie. Este un bun prilej de a cunoaște designerii din spatele brand-ului, de a socializa și de a achiziționa cele mai în vogă creatii! 

Începand cu ora 17.00 va avea loc o prezentare de modă, iar la ora 19.00 vom anunța cei 4 câștigători ai celor mai bune creații ale anului 2020! Diplomele se vor acordă în baza jurizării (realizată în prealabil) de 5 specialiști din diverse domenii de activitate, și anume: 1 critic de artă, 1 fotograf, 1 designer, 1 fashion blogger, 1 reprezentant Madame Sophie.

Evenimentul se va încheia cu un concert de vioara!


Accesul la eveniment se face pe bază de brățară (pretț brățară 10 lei, se achiziționează de la recepție). Purtarea brățării pe toată durata vizitei este obligatorie.


De 12 ediții susținem și promovăm micile ateliere de creație și anteprenorii români/etnie.

Daca vrei să devii expozant te rugam să accesezi formularul de mai jos.

Concurs

Căutăm cap de afiș pentru evenimentul Gala Designerilor Români!  Câștigătorul va fi anunțat în data de 14 februarie după ce se va încheia jurizarea! Juriul este format din 5 specialiști din diverse domenii: critic de artă, fotograf, fashion blogger, designer, reprezentant Madame Sophie. Căutăm cele mai bune creații vestimentare, bijuterii, accesorii (pălării/pantofi) pentru a fi emblema afișului Gala Designerilor Români. Câștigătorul va putea participa cu 3 creații la prezentarea de modă din cadrul evenimentului, cu titlu gratuit. Fotografiile artistice ale creațiilor (3 la număr) le puteți trimite la adresa de e-mail office@madamesophie.ro până la data de 10 februarie cel mai târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *