Evenimente

Gala Designerilor Români

afis

Gala Designerilor Români reunește 15 designeri de top într-o expoziție la Impact Hub Universitate în datele de 13-14 noiembrie.

Începând cu ora 12.00 veți putea admira ultimele colecții de haine sau accesorii precum bijuterii, pantofi și pălării. 

Orice exponat poate fi achiziționat din showroom în data de 13 noiembrie, începând cu 14 noiembrie doar prin comanda plasată on-line sau rezervare în galerie. Este un bun prilej de a cunoaște designerii din spatele brand-ului, de a socializa și de a achiziționa cele mai în vogă creații! 

Pe data de 14 noiembrie începând cu ora 17.00 va avea loc o prezentare de modă, iar la ora 19.00 vom anunța cei 4 câștigători ai celor mai bune creații ale anului 2020! Diplomele se vor acordă în baza jurizării (realizată în prealabil) de 5 specialiști din diverse domenii de activitate, și anume: 1 critic de artă, 1 fotograf, 1 designer, 1 fashion blogger, 1 reprezentant Madame Sophie.

Evenimentul se va încheia cu un concert de vioara!


Accesul la eveniment se face pe bază de brățară (preț brățară 10 lei, se achiziționează de la recepție). Purtarea brățării pe toată durata vizitei este obligatorie.


De 12 ediții susținem și promovăm micile ateliere de creație și anteprenorii români/etnie.

Daca vrei să devii expozant te rugam să accesezi formularul de mai jos.

Membrii Juriului


În data de 15 octombrie numele membrilor juriului vor fi dezvăluite. Pentru o jurizare corectă și imparțială am hotărât să păstrăm secret acest detaliu.

Până atunci vă vom prezenta activitatea artistică a fiecăruia.

Critic de Artă


... este un critic de artă și curator cu o experiență artistică și culturală de peste 20 de ani. Este licențiată în istoria artei (București, 1995) și în managementul artei (Viena, 1998). Între 1994-2004 a lucrat ca muzeograf de artă modernă şi contemporană la Muzeul Național de Artă al României. De atunci a curatat și a colaborat cu artiști și galeriști din România, Israel, Franța, Germania și Coreea de Sud. A ajuns la Shanghai în 2018, iar din 2019 este CEO al ARTZ Gallery Shanghai, prin intermediul căreia promovează artiştii români în China.

Fotograf de Artă


... este fotograf de artă și om de cultură (regizor, scriitor) stabilit în Viena de 21 de ani, cu o experiență în domeniul artei de peste 45 de ani.

A avut numeroase expoziții de fotografie în Viena, Veneția, Roma, București, Graz cât și lucrări disparate în colecții din Mexic, Japonia, USA, Austria. Temele expozițiilor au fost multiple, de la "Cerul deasupra Austriei" la "Sufletul lucrurilor", de la "Viena pentru începători" și "Europa uitată" la „Teatrul privit de aproape“.

Despre ... membrul juriului nostru - fotograf... s-au scris multe recenzii, dintre care amintim:

2000 - Dr. Peter Marboe, responsabil cultură în Viena, despre expoziţia de fotografie artistică "Cerul deasupra Vienei":

Multe din imaginile acestui oraş, pe care, fiind vienez, le cunoşteam de mult, mi-au fost relevate prin aceste impresionante fotografii sub un nou unghi şi au căpătat o nouă semnificaţie.

2001 - Liviu Suhar - decanul Facultății de Arte Platice Iași:

...?... is a spokesman for the European ideas and aspirations. His texts and pictures are surveys of an age, inducing a state of meditation by no means different from the one we experience in the great museums of the world.

Fashion Vlogger

... a urmat primii pași de modeling la 12 ani. În 2008 a devenit instructor de modeling pentru copii și adolescenți. A organizat zeci de prezentări de modă, spectacole de fashion tematice și concursuri locale de Miss și Mister. În primavara lui 2017 a fondat o platformă media dedicată în exclusivitate domeniului fashion. Tot atunci a primit și onorat invitația de a participa ca Vip Media Guest în cadrul Paris Fashion Week ready to wear collections. A creat o revista în format digital (Fashionista), după care a lansat diferite emisiuni în mediul online în cadrul aceluiași proiect. A participat ca oaspete media și jurat la diferite evenimente din capitală, fie că a fost vorba despre concursuri de modeling, festivaluri de modă, târguri de produse românești, lansari de colecții. A deținut propria agenție de modeling pentru copiii. În 2020 din proiectul online de modă s-a desprins un concept televizat, pe care l-a alcătuit sub structura unui fashion vlog îmbinat cu televiziunea clasică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.