Evenimente

Craft Beer Fest

Craft Beer Fest

Craft Beer Fest, aflat la prima ediție va reuni la Maison 13, între 11-12 septembrie orele 11,00-20,00, cele mai bune brand-uri de bere artizanală, de la binecunoscuta bere blondă la cea neagră, rubinie, arămie, cu arome naturale fructate sau florale la cele speciale cu aromă de cafea, cu diverse grade de tărie, de la cea light la cea strong. 


Berea artizanală este una dintre cele mai îndrăgite băuturi. Pentru că este creată cu multă atenție, pasiune, în ediție limitată, personalizată pentru fiecare consumator de către maeștrii berari reprezintă alegerea perfectă într-o zi toridă de vară.

 

În zona de food ți-am pregătit preparate delicioase care merg de minune alături de o halbă sau sticlă de bere artizanală. Nu va lipsi nici cafeaua. 

Ce ai spune și de o bere rece și spumoasă savurată acasă într-o halbă de lut? Pentru acest lucru am pregătit câteva standuri cu ceramică 100% #madeinro. 

Nu vor lipsi nici hainele de designer, colecții create special pentru eveniment, bijuteriile contemporane sau home deco.