Evenimente

Bucharest Art Exhibition

Afis nou

Bijuterie contemporană, pictură, sculptură, fotografie și design vestimentar vor străluci în atenția publicului între 3-5 decembrie 2021 orele 12,00-20,00 în Sala Regina Maria - Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei nr. 1-3). 

În deschiderea evenimentului începând cu orele 18,00 Gabi Stănescu, compozitor și violonist va susține un concert. 


Tempus fugit, tema evenimentului din acest an ne invită la o retrospecție a evoluției artelor vizuale. 

Evoluția fiecărei opere a fost determinată de o schimbare majoră a concepției artistului asupra realităților înconjurătoare. 


În secția „Bijuterie Contemporană” veți admira operele lucrate în rășină, argint, aur sau platină ale maeștrilor bijutieri, absolvenți Assamblage - Institutul de Artă și Design. După un periplu prin galeriile de artă din Europa (Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, etc.) în calitate de expozanți, artiștii bijutieri se reîntorc în București pentru a expune în cadrul evenimentului Bucharest Art Exhibition organizat de ONG Anonymo Muza și Madame Sophie. 


Pentru că tema evenimentul este timpul, cum am putea să îl măsurăm mai bine decât cu un ceas? 

Augustin Matei, invitat de marcă, va expune o colecție de ceasuri de lux, ce a făcut celebră Romania peste hotare în materie de bijuterie.


Expoziția de fotografie semnată de AnaMaria Kovalciuc, despre Vulcanii Noroioși, își propune să promoveze România turistică, locuri mai puțin mediatizate și vizitate dar a căror frumusețe și importanță sunt inegalabile. 


În secția pictură veți putea admira lucrări abstracte, expresioniste semnate Iulia Păun. 


Accesul se face GRATUIT.

Partener

teatrul de comedie

Participanți BAE