Evenimente

Family Fest


Luna mai este dedicată familiei și timpului de calitate petrecut împreună!

👨‍👩‍👧‍👦 Între 14-15 mai în intervalul orar 11-19 vă invităm la Family Fest la Maison 13 – un mini festival dedicat familiei, shopping-ului alternativ și urban cât și creativității. Pentru că data de 15 mai marchează Ziua Internațională a Familiei v-am pregătit o mulțime de surprize!

Cei mici își pot dezvolta imaginația la atelierele de creație organizate de Anonymo Muza. Vor picta cu acrilice, tempera sau nisip propriile genți de blugi, figurine de ipsos, păpuși blank, vor sădi mini plăntuțe în ghivece ecologice personalizate.

Pe tine te așteptăm cu: 🛍️bijuterii realizate manual și👗haine de designer 🪔lumânări parfumate 🌱produse din lavandă, 💆produse pentru înfrumusețare (creme, 🧼săpunuri artizanale) 🥫 delicii internaționale de gustat în familie acasă 🖼️tablouri, fotografii, 🗿 decorațiuni pentru casă și birou.

În pauza de shopping savurează cea mai bună cafea din oraș și încearcă mâncarea cubaneză pregătită pe loc pentru tine! Și pentru că vrem să fie un weekend magic, scamatorul Cristian DeNis vă va surprinde cu trucurile lui! 

📍 Unde? Maison 13 str. Dumbrava Roșie nr. 2

📍 Cand? 14-15 mai orele 11-19


Cumpără local și sprijină micii anteprenori.

Intrarea este liberă!

În cadrul evenimentului se vor realiza fotografii cât și filmări video-audio pentru promovarea acestuia pe canalele multimedia. Fotografiile și filmările nu vor fi șterse odată încărcate în mediul online. Dacă nu dorești să apari în aceste materiale te rugăm să anunți organizatorii de acest aspect.

Dacă vrei să devii expozant scrie-ne la adresa office@madamesophie.ro.