Evenimente

Winter Market

Winter Market
Ești în căutarea cadourilor de Crăciun? 🎅
Ne vedem în noua locație Madame Sophie la Commons Unirii (str Halelor nr. 5 - Piața Unirii). 🚶Te așteptăm între 10-11 decembrie la cel mai frumos și mare târg de Crăciun, într-o atmosferă caldă în spirit cu sărbătorile de iarnă.
Pentru shopping urban și alternativ vino să te întâlnești cu artizani / creatori / designeri care pun pe primul loc calitatea. Vino să asculți colinde, să socializezi și să te delectezi cu un vin fiert cu scorțișoară sau de ce nu cea mai bună cafea din oraș. Micile brand-uri românești au pregătit :
- turtă dulce, cozonaci
 - haine și accesorii 🧤🧥
- decorațiuni pentru casă și birou
- bijuterii 💍📿
- lumânări parfumate, produse din lavandă 🕯️
- jucării pentru cei mici, cărți 🪆📚
- produse cosmetice
Cei mici sunt așteptați la atelierele de creație organizate de Anonymo Muza. Elfii îi vor introduce în lumea magică a creației și imaginației: vor picta figurine de ipsos, gentuțe, păpuși blank, tablouri 3D cu pietre de râu, vor crea machete din natură, coliere și brățări din paste făinoase, mandale.
După shopping te poți relaxa în zona de food.
Anul acesta fii tu Moș Crăciun pentru o mică afacere, susține-i în cadrul evenimentului și intri automat la tombola cu premii pe loc a vizitatorilor. Madame Sophie, a ales să fie Moș Crăciun în această iarnă și va organiza tombola expozanților - câștigătorul va participa cu titlul gratuit la ediția Designers Spring 2023 (ediție de Mărțișor).
Cei mici pot lăsa scrisorile lui Moș Crăciun în cutia poștală specială. Acesta ne va vizita zilnic între orele 12.00-14.00. Toți cei care vor face o fotografie cu Moșul vor primi cadouri sănătoase 🍎🍏.
De 20 de ediții susținem micile ateliere de creație. Cumpără local și sprijină comunitatea românească de handmade.