Evenimente

Halloween Party & Fair

Halloween Party & Fair

Trick or treat! 🎃

Te invităm la cea mai spooky petrecere pentru copii și cel mai frumos târg de Halloween pe 30 octombrie la Sala Nouă - Teatrul de Comedie (lângă Sinagogă - Piața Unirii), în intervalul orar 11-19.

🦇 Fii în spiritul Halloween-ului, costumează-te și participă la concursurile organizate de Anonymo Muza și Madame Sophie! Vor fi premiate cele mai bune costume și cele mai înfricoșătoare machiaje.

🕸️ La târg veți găsi bijuterii "de speriat", cărți Usborne de Halloween, haine "înfricoșătoare" pentru copii, jucării, decorațiuni pentru casă, cosmetice pentru o piele ca a Morticiei Adams. 👻 Copiii pot participa la atelierele de creație organizate de Anonymo Muza unde vor picta: forme de ipsos, păpuși blank înspăimântătoare, gentuțe pentru colindat, animale din papier mache, cercei din scoici. Vor crea mandale pentru a-i feri de coșmaruri, vor crea și picta machete de animale, coliere din paste făinoase și păianjeni, machete terifiante din natură, tablouri 3d cu pietre de râu. Vom crea felinare Jack O'Lantern din dovleci!

🕷️ În cadrul petrecerii vom avea sucuri și gustărele din partea casei.