Evenimente viitoare

Urban Fair afis

Vara începe cu Urban Fair la Maison 13! 

Știm că ți-a fost dor de shopping-ul urban și alternativ. Și nouă ne-a fost dor de întâlnirile cu tine, iubitorule de handmade!
citește mai departe...
afis

Gala Designerilor Români reunește 15 designeri de top într-o expoziție la Impact Hub Floreasca între 13-14 noiembrie.

citește mai departe...
afis cu parteneri media

Noaptea Designerilor reunește la cea de-a doua ediție, designeri de top din toată țara pentru o singură noapte, într-o expoziție de fashion remarcabilă la Maison 13.

citește mai departe...

Evenimente anterioare

Afis 3

Designers Spring


Primăvara este momentul perfect pentru un refresh în garderobă și nu numai! Între 27-28 februarie te invităm la Designers Spring - o expoziție cu vânzare a celor mai în vogă creatori de frumos!

citește mai departe...
Afis

Vis de Iarnă


Ho ho ho, here comes Christmas!

În aer plutesc mirosuri de scorțișoară, portocale și turtă dulce! Crăciunul este despre familie și a dărui. Între 12-13 decembrie te așteptăm on-line pentru a trăi împreună Visul de Iarnă! Micile ateliere de creație ajutate de spiridușii lui Moș Crăciun ți-au pregătit cele mai frumoase creații. Aici îți poți găsi inspirația în a alege cadouri potrivite pentru cei dragi dintr-o gama variată! 

citește mai departe...
afis printmic

Noapte Muzeelor / Noaptea Designerilor 


* 10 designeri de top se reunesc pentru o singură noapte într-o expoziție de fashion remarcabilă la Impact Hub Universitate. 


citește mai departe...
Afis Urban Fair

Madame Sophie Urban Fair


Luna Septembrie este dedicată shopping-ului alternativ. Între 19-20 Septembrie vino la Maison 13 pentru un eveniment de shopping experimental! Creatori de frumuseți urbane, cât și creatori de bunătăți rustice vor fi împreună sub același "acoperiș" !


citește mai departe...

Madame Sophie Safe Shopping III


Cea de-a doua treia ediție de târg on-line Madame Sophie safe shopping continuă pe platforma Facebook, cu noi colecții ale designerilor români. Din confortul casei, din vacanță sau chiar de la birou, este momentul să cumpărați local și să sprijiniți afacerile autohtone. 


citește mai departe...

   

   Madame Sophie Summer Fair


Te invităm pe terasa CoOperativa la ediția nr. 6 de shopping alternativ și urban! Evadează din cotidian și răsfață-te timp de 3 zile într-o vacanță în propriul oraș. Creatorii de frumos din toată țara ți-au pregătit noi colecții!

citește mai departe...

Madame Sophie Safe Shopping II


Vara este aici! Un nou anotimp, culori și o nouă garderobă! Vă așteptăm la cea de-a doua ediție de târg on-line Madame Sophie safe shopping, pe platforma Facebook, cu noi colecții ale designerilor și artizanilor români. 

citește mai departe...
Afis1

Madame Sophie Safe Shopping


Primul târg on-line organizat de Madame Sophie în parteneriat cu Asociația Anonymo Muza. Va invităm să descoperiți produsele artizanilor și dacă vă plac... de ce nu, să le comandați!

citește mai departe...