Evenimente viitoareNoapte Muzeelor / Noaptea Designerilor 


* 10 designeri de top se reunesc pentru o singură noapte într-o expoziție de fashion remarcabilă la Impact Hub Universitate. 


Noaptea Muzeelor este despre Artă - sub toate formele ei. Este noaptea magică în care porțile culturii și artelor frumoase se deschid pentru publicul larg. Pentru prima dată parteneri ai acestui eveniment, Asociația Anonymo Muza și Madam Sophie organizează o expoziție cu vânzare a celor mai importanți designeri români la Impact Hub Universitate. Exponatele vedetă vor fi hainele și bijuteriile create în serie mică și unicat. 

Este o incursiune în istoria modei, de la primele branduri apărute în România până la creațiile ultimei generații de designeri. 

De asemenea veți putea admira expoziția foto „Prin Bucureștiul meu iubit” semnată Dana Ștefănescu. O expoziție atipică, fotografiile fiind realizate în exclusivitate cu telefonul mobil. Veți fi turiști în capitală prin ochii fotografului profesionist care va scoate în evidență detalii arhitecturale și o nouă față a orașului! 


Când? 14 noiembrie orele 17,00-24,00

Unde? din cauza pandemiei de Covid 19 evenimentul se va desfasura online pe pagina de facebook dedicata.

citește mai departe...

Evenimente anterioare

Afis Urban Fair

Madame Sophie Urban Fair


Luna Septembrie este dedicată shopping-ului alternativ și... Rustico-Urban. Între 19-20 Septembrie vino la Maison 13 pentru un eveniment de shopping experimental! Creatori de frumuseți urbane, cât și creatori de obiecte rustice vor fi împreună sub același "acoperiș" !

citește mai departe...

Madame Sophie Safe Shopping III


Cea de-a doua treia ediție de târg on-line Madame Sophie safe shopping continuă pe platforma Facebook, cu noi colecții ale designerilor români. Din confortul casei, din vacanță sau chiar de la birou, este momentul să cumpărați local și să sprijiniți afacerile autohtone. 


citește mai departe...

   

   Madame Sophie Summer Fair


Te invităm pe terasa CoOperativa la ediția nr. 6 de shopping alternativ și urban! Evadează din cotidian și răsfață-te timp de 3 zile într-o vacanță în propriul oraș. Creatorii de frumos din toată țara ți-au pregătit noi colecții!

citește mai departe...

Madame Sophie Safe Shopping II


Vara este aici! Un nou anotimp, culori și o nouă garderobă! Vă așteptăm la cea de-a doua ediție de târg on-line Madame Sophie safe shopping, pe platforma Facebook, cu noi colecții ale designerilor și artizanilor români. 

citește mai departe...
Afis1

Madame Sophie Safe Shopping


Primul târg on-line organizat de Madame Sophie în parteneriat cu Asociația Anonymo Muza. Va invităm să descoperiți produsele artizanilor și dacă vă plac... de ce nu, să le comandați!

citește mai departe...